Vaccinationer

Medicals er specialist i vaccinationer. 

Vi rådgiver private og virksomheder om rejsevaccinationer samt influenza- / og pneumokok vaccinationer. Vi følger udviklingen af COVID-19 vaccinerne tæt. Vi kan tilbyde vaccination på klinikken, og ved behov kommer vi og vaccinerer på virksomheder. Ved udstationering af medarbejdere lægges vaccinationsplan for destinationen. Vi tilbyder follow-up til medarbejdere via mail og telefon. Vi følger guidelines fra SSI, CDC (US), IAMAT og NaTHNaC (UK).

Det er vigtigt, du som rejsende tegner en god rejseforsikring, og hvis du har behov grundet eksisterende sygdom søger om forhåndsgodkendelse hos din forsikring. Læs mere her 

Ved behov for malaria medicin, anbefales at medbringe tabletter hjemmefra, da der på visse destinationer kan være forfalskede medikamenter. Af samme årsag anbefales det om muligt at blive færdigvaccineret hjemmefra.

Reglerne for internationale certifikater ændrer sig hele tiden, vi er opdaterede og vejleder dig under rejsekonsultationen.  

Vi har erfaring med vaccination af medarbejdere fra danske og internationale virksomheder med udstationeringer over hele verden. Vi rådgiver om vaccinationer ved arbejde til søs og ved udstationering af personel fra nødhjælpsorganisationer, WHO og FN. 

Familier der skal udstationeres med børn tilbydes vaccination iht regler på skoler / universiteter.    

Er du rejst hjem fra udlandet med børn, tilbyder vi opfølgende vaccination således dit barn er up to date med de danske anbefalinger. 

Generelt skal du ikke starte forfra, selvom intervallet mellem to vacciner er overskredet, men minimumsintervallet skal overholdes. Der findes forskellige vaccinationsprogrammer for de samme sygdomme verden over. Vi tilpasser programmet, så du er optimalt dækket.

Du kan se vores priser: Her

Læse mere om COVID-19 vaccination: Her

 

Vi lagerfører følgende vacciner på klinikken:

Tetanus / Difteri
Gul Feber
Kolera
Hepatitis A
Hepatitis B
Meningitis
Tyfus
Japansk Hjernebetændelse
Polio
Influenza 

Skoldkopper

TBE / Tick Borne
Encephalit
Rabies 

Børnevaccinationsprogrammet

Malariaforebyggelse

Tuberkulose: Gives ikke på klinikken. 

Se mere på SSI samt NaTHNaC