Søfartslæge

Vi udfører Dansk Søfartsbevis / Sundhedsbevis, Syns- og høreprøve for fritidssejlere samt certifikat til Svenske Søfarende.

SØFARTSLÆGE

Vi er godkendt ved Søfartsstyrelsen som Søfartslæge og kan derfor tilbyde lægeundersøgelse af søfarende og fiskere. For at arbejde på skib, skal søfarende have et gyldigt sundhedsbevis (“Blå Bog”). Et sundhedsbevis er gyldigt i op til 2 år. Søfartslægen må følge bekendtgørelsen, se link nedenfor. For personer mellem 16 – 18 år er gyldigheden maksimalt 1 år. Du skal medbringe billed ID, oplysninger om evt. medicinsk eller psykiatrisk behandling. Før undersøgelsen skal du aflevere en urinprøve og udfylde en blanket med helbredsoplysninger. Læs mere på Søfartsstyrelsen´s hjemmeside.

Alt efter stilling på skibet, fartsområde og lokale krav er der ofte behov for vaccination. Vi tilbyder at gennemgå vaccinationsstatus i forbindelse med undersøgelsen, og ved behov lagerfører vi alle relevante vacciner. Se priser

SVENSKE SØFARENDE

Vi er godkendt af den svenske transportstyrelse til at undersøge svenske søfarende. Certifikatet laves elektronisk, og du får en kopi med efter undersøgelsen. Se mere på Transportssyrelsen´s hjemmeside Sverige.

SYNS OG HØREPRØVE FOR FRITIDSSEJLERE

Vi er godkendt af Søfartsstyrelsen til at udføre denne undersøgelse. Bruges til yachtskipper 1 og 3. Du skal medbringe billed-ID til undersøgelsen. 

Certifikatet får du med det samme. Se mere på Søfartsstyrelsen´s hjemmeside

Se bekendtgørelse for lægeundersøgelsen: