Medicals ApS er ansvarlig for vaccinationer foretaget på landets apoteker - herunder sæsonen 2023/2024.

CHESTER STEP TEST

Vi kender til specifikke krav i industrien. Vi er godkendt underleverandør til Ørsted Offshore Vind.

Hvad er en Chester Step Test?

Chester Step Test er en konditionstest, der udføres indenfor vindsektoren i lande som Storbritannien, Holland og Danmark. Visse selskaber indenfor Oil&Gas stiller som krav at der gennemgås en Chester Step Test før deltagelse i Emergency Responce Teamet.

Testen er designet til at evaluere din fysiske kondition og vurdere, om du er egnet til at arbejde i offshore vindsektoren. Det er en sub-maksimal test, hvor du udfører step-øvelser på en trinboks med en højde mellem 15 og 30 cm, afhængigt af din alder og fysiske formåen. Intensiteten øges gradvist, og du vil opnå en puls på op til 80% af din maksimale puls.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du tager B-blokkere, kan testresultaterne være usikre, og derfor bør du informere lægen om dette. Efter testen vil du modtage et certifikat, der er gyldigt i op til 2 år, afhængigt af din præstation og opfyldelse af de fastsatte kriterier.

For at få den bedst mulige oplevelse under testen anbefales det, at du medbringer sportstøj, der giver dig bevægelsesfrihed og komfort.

Vores klinik er specialiseret i udførelsen af Engelsk Offshore Attest OEUK / OGUK samt Chester Step Testen.

Klinikken udfører Engelsk Offshore Attest OEUK

Chester-Step Test