CRUISE MEDICAL

Vi udfører PEME og REME for ansatte på cruise ships.

CRUISE PERSONNEL MEDICAL

Alle nyansatte (PEME) “Pre-Employment Medical Examination” og tilbagevendende / allerede ansat besætning (REME) “Re-Employment Medical Examination” skal gennemføre en gyldig medical, før de kan arbejde / fortsætte med at arbejde på krydstogtskib.

Oplysninger om tidligere og nuværende sygehistorie skal gives ved konsultationen. Hertil udføres en fuldstændig fysisk undersøgelse i klinikken i Charlottenlund. 

Lægeundersøgelsen sikrer den søfarendes helbred, hertil også krydstogtrederiets / skibets sikkerhed og ansvar. Undersøgelsen vurderer om den søfarende er egnet til at udføre sit arbejde ombord, klare levevilkårene om bord og om de er fysisk og psykisk egnede til at håndtere nødsituationer på krydstogtskibet. Det vurderes om der er risiko for, at besætningsmedlemmet har behov for akut medicinsk behandling på grund af  allerede eksisterende medicinske tilstande.

PEME inkluderer en række tests, herunder blodprøve, urintest, røntgen af thorax, Mantoux hudtest, immunologiske tests, leverfunktionstest, blodtrykstest, graviditetstest (kvinder) og efter attestkrav et hjertecardiogram. Højde og vægt & BMI bliver målt ved undersøgelsen. Her vurderes om BMI sammen med evnen til at bestå en trænings- og præstationstest er fyldestgørende.

Der er forskel på krævede undersøgelser alt efter stilling om bord. Hertil om der er tale om PEME- eller REME undersøgelse.

Skriv for yderligere oplysninger.