REJSEKLINIK | REJSEVACCINATION

Vaccination inden rejse og udstationering eller forebyggende.

Rejsevaccination

Vi vaccinerer & rådgiver private og virksomheder om rejsevaccination samt udstationeringer.

Vi kan tilbyde vaccination på klinikken i Charlottenlund, og ved behov kommer vi og vaccinerer på virksomheder.

Ved udstationering af medarbejdere lægges vaccinationsplan for destinationen. Vi tilbyder follow-up til medarbejdere via mail og telefon. Vi følger guidelines fra SSI, CDC (US), IAMAT og NaTHNaC (UK).

Ved behov for malaria medicin, anbefales at medbringe tabletter hjemmefra, da der på visse destinationer kan være forfalskede medikamenter. Af samme årsag anbefales det om muligt at blive færdigvaccineret hjemmefra.

Reglerne for internationale certifikater ændrer sig hele tiden, vi er opdaterede og vejleder dig under rejsekonsultationen.

Generelt skal du ikke starte forfra, selvom intervallet mellem to vacciner er overskredet, men minimumsintervallet skal overholdes. Der findes forskellige vaccinationsprogrammer for de samme sygdomme verden over. Vi tilpasser programmet, så du er optimalt dækket. 

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” gruppe 1,2 & 5 får refunderet 50 % af udgifterne til vaccination. Medlemmer mellem 18 og 25 år får refunderet 75% af udgifterne. Medicals ApS indberetter elektronisk til “danmark”. Husk blot at oplyse om medlemskab.


Læs mere om øvrige vacciner: Helvedesild, TBE

Vi lagerfører følgende vacciner på klinikken til voksne & børn:

Tetanus / Difteri
Gul Feber
Kolera
Hepatitis A
Hepatitis B
Meningitis
Tyfus
Japansk Hjernebetændelse
Polio
Influenza
TBE / Tick Borne Encephalit
Rabies

Malariaforebyggelse

Andre vacciner kan bestilles under Øvrige Vacciner i Bookingflow.