PCR TEST
REJSECERTIFIKAT
HELLERUP

MEDICALS HENVISER TIL WATERFRONT DOCTORS FOR COVID-19  PCR TEST

PCR TEST

(er den samme test som i det offentlige, men med hurtigere svar) 

Ved PCR test taget inden kl. 15.00 i klinikken i Hellerup er der svar samme dag. Alle ugens 7 dage.

Book også uden CPR skriv fødselsdag + 0000 i feltet.
Udelukkende Sundhedsfagligt personale og vi tester derfor børn.

PRIS 850 kr

 

PCR TEST & REJSECERTIFIKAT

Sendes via sikker mail

PRIS 1150 kr 

 REJSECERTIFIKAT

Reglerne ændrer sig hele tiden fra land til land.
Vi anbefaler du orienterer dig hos flyselskab (IATA) og de danske ambassader.
Vi kan ikke tage ansvar for rådgivning vedr. landespecifikke krav.

VACCINATION

Læs mere om vaccinerne mod COVID-19

Undgå at vente op til flere døgn

I stedet for at vente op til flere døgn på et svar om du er smittet med SARS-CoV-2 (ny Coronavirus) tilbyder Waterfront Doctors at teste personale fra virksomheder og private betalende for SARS-CoV-2.

Den offentlige teststrategi betyder, at der kan gå flere døgn, før du har fået tid til test og modtaget svar på om du er smittet med ny Coronavirus. I mellemtiden skal du alt efter situation, isolere dig selv, hvilket betyder du ikke kan komme på arbejde, i skole, til sport, eller i daginstitution. 

Ventetiden kan være dyr. Både for den enkelte, som måske skal bruge ferie- og omsorgsdage, men også for virksomhederne, der skal undvære medarbejderne i ventetiden. 

Podning foregår i særligt indrettede COVID-19 testklinik i Hellerup. 

Der er alt efter situation og formål forskel på om der kræves en PCR test eller en Antigen test, langt de fleste lande der har krav om dokumentation for negativ test kræver et PCR test svar – spørg dig for inden booking. 

Skal et større antal personer PCR testes, kan du kontakte os på mail for tilbud, vi kommer også On-site døgnet rundt. Vi kan håndtere store grupper med avanceret datahåndtering. Alle der tester positivt får tilbudt samtale med Speciallæge i Almen Medicin.

PCR TEST

Til forskel fra Antigen testen, hvor man poder i næsen, så podes der til en PCR test i svælget (munden). Det opsamlede materiale til analyse på et eksternt laboratorium. En PCR test er derfor dyrere, og det tager længere tid at få svar, sammenlignet med en Antigen test.

PCR test bestilles efter online tidsbestilling, og for en PCR-test taget i klinikkerne inden kl. 15.00 alle ugens 7 dage vil der være svar samme aften.

Medical Certificate | Rejse Certifikat | Corona Pas | eftersendes, hvis det bestilles ved bookning. 

Mutationer 

Er din PCR test positiv for ny Coronavirus, undersøger vi, uden yderligere omkostninger for dig, om du er smittet med et muteret virus.


Laboratorie

Laboratoriet vi benytter har mere end 20 års erfaring og er med 800 laboratorier i 50 lande og 400 mio. test årligt en global markedsleder indenfor bioanalytiske tests. Laboratoriet er ISO 17025 akkrediteret.


Kan benyttes til rejser, møder og lignende. Det pålægges den enkelte at undersøge de specifikke forhold og krav til test i forbindelse med udlandsrejser, udstationeringer og særlige aktiviteter.