Firmaaftale

Kontakt os for firmaaftale der sikrer dine ansatte adgang til kvalitets antigen- samt PCR tests hos Waterfront Doctors i Hellerup og Århus C. Dine ansatte er i gode hænder hos vores team af sundhedfagligt ansatte. Vi er nemt tilgængelige og har åbent alle ugens 7 dage. Ingen kø og gode rammer i specialindrettede undersøgelsesrum.

Vi er specialister i PCR test og kan tilbyde special tilpassede teststrategier der passer netop din organisation. Vores testpersonale er altid sundhedsfaglige og grundigt uddannet til opgaven. Dette sikrer optimal hygiejne og sikring af så sikkert testresultat som muligt. Der er konstant adgang til lægefaglig bagvagt og supervision både før, under og efter udførelse af testen.

Grundet den nye variant af SARS-coV-2 (B117), der er 50-70 % mere smitsom, kan der være behov yderligere sikring af medarbejdere, produktion og virksomhedskritiske funktioner.

En fast aftale om tests kan være en mulighed for at imødekomme dette.

Flere virksomheder benytter sig af teststrategi, der både involverer antigen tests samt PCR tests for optimal sikring. 

 

Vi kommer hyppigt On-site og udfører tests, og har  sundhedsfagligt personale ansat til opgaver på Sjælland og i Jylland. Vi opererer både dag og nat. Læs mere hos Medicals Mobility

Ved behov for svar på PCR med kort svartid kan det også arrangeres.

Med en firmaaftale – kan dine ansatte nemt og bekvemt testes – uden at betale på stedet. De bestiller blot online og noterer firmanavn. 

Der bruges Antigen test fra Biosynex (EU) med høj præcision, og svar efter 15 minutter via sikker mail.

Skriv eller ring for pris og muligheder.