COVID-19 ANTIGEN TEST
HELLERUP

MEDICALS HENVISER TIL WATERFRONT DOCTORS FOR COVID-19 ANTIGEN TESTS

 

ANTIGEN TEST

 Svar efter 15 minutter på sikker mail. Du bliver testet med Biosynex Antigentest med høj præcision

PRIS 380 kr

 

REJSECERTIFIKAT

Reglerne ændrer sig hele tiden fra land til land.
Vi anbefaler du orienterer dig hos flyselskab (IATA) og de danske ambassader.
Vi kan ikke tage ansvar for rådgivning vedr. landespecifikke krav.

Pris for Antigen Test og Rejsecertifikat 
 
PRIS 680 kr
 

VACCINATION

Læs mere om vaccinerne

Biosynex Ag BSS

Podning i næsesvælg.

CE godkendt

Testen er produceret af Biosynex i EU.

Testen kan påvise tilstedeværelsen af virus, altså om du aktivt er smittet.

  • Sensitivitet: 96%
  • Specificitet: 100%

Undgå at vente op til flere døgn

I stedet for at vente op til flere døgn på et svar om du er smittet med SARS-CoV-2 ny Coronavirus) tilbyder Waterfront Doctors at teste personale fra virksomheder og private betalende for SARS-CoV-2 (ny Coronavirus).

Den offentlige teststrategi betyder, at der kan gå flere døgn, før du har fået tid til test og modtaget svar på om du er smittet med ny Coronavirus. I mellemtiden skal du alt efter situation, isolere dig selv, hvilket betyder du ikke kan komme på arbejde, i skole, til sport, eller i daginstitution. 

Ventetiden kan være dyr. Både for den enkelte, som måske skal bruge ferie- og omsorgsdage, men også for virksomhederne, der skal undvære medarbejderne i ventetiden. 

Waterfront Doctors tilbyder testning i særligt indrettede COVID-19 testklinik i Hellerup. 

Der er alt efter situation og formål forskel på om der kræves eller anbefales en PCR test eller en Antigen test – spørg dig for inden booking. 

Sundhedstyrelsen anbefaler ikke Antigen tests hvis du er nær kontakt eller har symptomer. Du kan læse mere om hvem der er nær kontakt nederst.

Skal et større antal personer testes, kan du kontakte os på mail for tilbud og rådgivning.

ANTIGEN TEST – test der viser om du har aktiv smitte

Med en podning fra den bagerste del af næsen kan man teste for aktiv smitte med ny Coronavirus. Testen kan benyttes i forbindelse med test af personer, som er asymptomatiske og uden mistanke om smitte. 

Vi tester med Biosynex Ag BSS, som har en sensitivitet på 96 % (meget få falsk negative svar) og en specificitet på 100% (ingen falsk positive svar). Testen er vesteuropæisk, den er CE-mærket og evalueret på en vesteuropæisk population.

Den Tyske lægemiddelstyrelse bekræfter Biosynex’s egne tal for den såkaldte specificitet – den er 100%. Det vil sige, at hvis testen viser at du er smittet, så er det 100% sikkert. Testen viser altså ingen falske positiver, og er på det punkt på niveau med den testmetode (PCR) som de offentlige myndigheder anvender. Biosynex’s hurtig coronatest er dermed meget overlegen i  forhold til alle andre Antigen Test på markedet.

Når det kommer til falske negativer (altså at testen viser at du er “negativ” – uden smitte – men at du faktisk er smittet alligevel), så har testen fra Biosynex en såkaldt sensitivitet på 96%. Det er målt ved et meget højt smittetryk. Analysen fra den Tyske lægemiddelstyrelse bekræfter, at sensitiviteten er på det niveau, eller højere. Det vil sige at risikoen for falske negativer i realiteten er mindre end 4%. Det er meget sammenligneligt med den PCR test som benyttes af de danske myndigheder.  


Svartid på antigen test

Svar på testen er klar efter 15 min. 

Ved negativt testresultat sendes svaret til dig fra via sikker mail. Bliver du testet positiv for Coronavirus, vil du ligeledes modtage svar via sikker mail, men du vil efterfølgende blive ringet op af en speciallæge i Almen Medicin, for rådgivning, forholdsregler og svar på spørgsmål.

 

“Coronapas” kan udleveres ved behov og sendes til dig via sikker mail. Informér om at du ønsker dette ved konsultationen. 

Det er dit eget ansvar at et “coronapas” for antigen test kan bruges til aktuelle aktivitet. Skal du rejse, er det oftest PCR testen der anvendes.

Vi henviser iøvrigt til Sundhedstyrelsen for information vedr. COVID-19: